Vin og gourmet i Cape Town og Vinlandet

Sydafrika - Cape Town

 • Cape Town - en af verdens smukkest beliggende storbyer
 • Vinlandet med vingårde og gourmet restauranter
 • Camps Bay - kystbyen med dejlige strande og trendy caféer
 • Frihed med lejebil til selv at bestemme oplevelser og tempo

En tur med fokus på smukt beliggende Cape Town med en rig historie og masser af oplevelser, Vinlandets hundredvis af vingårde der byder på vinsmagning og skønne gourmet restauranter samt trendy Camps Bay med skønne strande og en afslappet atmosfære. Under hele opholdet har I naturligvis en udlejningsbil til rådighed så I kan skræddersy en oplevelsesrig ferie.

Afrikas mest fascinerende storby og samtidig ældste by, Cape Town er udgangspunktet for denne rejse. Her bor du 4 nætter og således god tid til at opleve den smukt beliggende byes mange facetter, de varierede kulturelle tilbud og den omkringliggende natur. 

Dernæst venter 3 overnatninger i Vinlandet, nærmere bestemt i charmerende Stellenbosch. Universitetsbyen er én af de første europæiske bosætninger, der blev grundlagt i Sydafrika, og derfor rummer byen flere smukke gamle og velbevarede bygninger. Det er en hyggelig by med masser af liv og en bred vifte af dejlige restauranter. Vinlandet huse en lang række af større og mindre vingårde, hvor mange af Sydafrikas berømte vine produceres. I har masser af mulighed for at besøge forskellige vingårde og prøvesmage de skønne vine. 

Under hele opholdet i Sydafrika har I naturligvis en udlejningsbil til rådighed, så der er rigelig med mulighed for at opleve noget af landets enorme mangfoldighed. Med en bil til rådighed bestemmer I selv tempoet og har tid til at nyde de skiftende landskaber, møde befolkningen og fordøje de mange indtryk undervejs. Asfaltering, vejnet og skiltning er af en standard, I vil kunne finde hvilket som helst sted i Europa – hvis ikke bedre, og afstandene på denne tur er særdeles overkommelige.

 

Læs mere

Rejseoverblik

 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN

Sydafrika

Cape Town

11 nætter / 12 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Cape Town

Rejser til Cape Town

Rejser du til Cape Town kan det største problem være at vælge blandt byens utallige restauranter, caféer, teatre, museer og aktiviteter. Fine museer kappes med moderne skyskrabere, travle strøggader og smukke parker, og byen kan trygt udforskes på egen hånd.
Læs mere

Dagsprogram

Dag 1 - 5
Cape Town, Sydafrika
Dag 6 - 8
Stellenbosch / Vinlandet, Sydafrika
Dag 9 - 11
Camps Bay, Sydafrika
Dag 12
Hjemrejse

Dag 1 - 5

Cape Town, Sydafrika

Dag 1:
Afrejse fra København mod Cape Town

Dag 2-5:
Ankomst til Cape Town på dag 2. Her bliver du mødt af en repræsentant fra vores lokale samarbejdspartner, som vil gennemgå rejseprogrammet og besvare evt. spørgsmål.  Herefter modtager I jeres udlejningsbil og kører til jeres hotel i Cape Town. De følgende dage er til fri disposition til at opleve byen og udforske omegnen.

I 2014 udnævnte The New York Times og The Telegraph, Cape Town til at være “verdens bedste sted at besøge”. Og med god grund! Cape Town er Sydafrikas ældste bosættelse og den smukt beliggende by byder på et udsøgt miks af gammelt og nyt.

Cape Town er en skøn blanding af moderne skyskrabere og omhyggeligt bevarede gamle bygninger i Cape Dutch, edwardiansk og victoriansk arkitektur. Gaderne er livlige og fyldt med gadesælgere, og byen byder på mange og varierede, kulturelle tilbud. Oplev også township’en, Bo-Kaap med de store moskeer, farverige huse og det pulserende islamiske islæt og caféerne langs de kilomenter lange strande, der frister på de mange solrige dage.

Udover at være en moderne og kreativ hovedstad med en rig historie, er Cape Town også indbegrebet af enestående natur. Her kan man, med et af verdens syv naturvidundere, Table Mountain, som baggrundskulisse, blandt andet se i hundredevis af afrikanske pingviner boltre sig i vandet ved Boulders Beach og opleve den fantastiske frodighed i Kirstenbosch botaniske have. Læg hertil en lang række af vingårde der producerer vine i verdensklasse, og en bred vifte af fantastiske restauranter med spændende menukort og dit ophold i Cape Town er fyldt op med oplevelser. Overnatning: Inn on the Square, Cape TownLæs mere

Dag 6 - 8

Stellenbosch / Vinlandet, Sydafrika

I Vinlandet, blandt vingårde, bølgende bakker og majestætiske bjerge, fletter den pittoreske by Stellenbosch sig malerisk ind i landskabet.

Stellenbosch er Sydafrikas næstældste by og en livlig universitetsby, og i gaderne ser man 300 år gamle egetræer og i hundredvis af universitetsstuderende blandt byens mange historiske bygninger. Hele året rundt bydes på kulturelle aktiviteter lige fra gadefestivaller og loppemarkeder til kunstudstillinger og koncerter

Stellenbosch er hjemsted for den ældste vinrute i Sydafrika og kan prale af at have over 200 vinproducenter, der falder inden for kategorien ”Wine of Origin” og de fleste er verdenskendte og prisvindende vine. Gæster er velkomne til at besøge vingårdene og smage på vine og på byens mange dejlige restauranter kan man nyde overdådige måltider. Overnatning: Cultivar Guest Lodge, Stellenbosch.

Læs mere

Dag 9 - 11

Camps Bay, Sydafrika

Camps Bay ligger ud til Atlanterhavet lige ved foden af Table Mountain, og er en af Cape Towns eksklusive forstæder. Kystbyen er kendt for sine trendy caféer og dejlige sandstrande, og med blot 15 minutters kørsel til Cape Towns bymidte er storbyens mange attraktioner også indenfor kort afstand.

På sommerdage tiltrækker Camps Bay Beach et hipt publikum. Strandens beliggenhed på den atlantiske side bevirker, at vandet kan være køligt, men det opvejes til fulde af den stemningsfulde atmosfære og den lækre strand. Det palmeklædte hovedstrøg i Camps Bay ligger tæt ved stranden, og her er der mulighed for at spotte en kendis eller to, for de hippe restauranter og barer ligger side om side og tiltrækker de rige og kendte. Overnatning: Entabeni Guest House, Camps Bay.

Læs mere

Dag 12

Hjemrejse

Efter et dejligt morgenmåltid er det tid at tage afsked med Camps Bay og begive jer mod Cape Town lufthavn, hvor I afleverer udlejningsbilen og begynder rejse tilbage til Danmark.
Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kim, Kristina, Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser