Bali - alt det bedste på to uger

Indonesien - Bali, Ubud, Lovina, Sanur

 • Ubud – Balis smukkest beliggende by blandt grønne bjerge
 • Sorte strande og springende delfiner i Lovina
 • Brusende floder, risterasser og kæmpemæssige aktive vulkaner
 • Afslappende badeferie på Sanurs gyldne sandstrande

Kunstnerbyen Ubud er Balis smukkest beliggende by blandt grønne bjerge og rislende floder. Efter ophold her skal du til Lovina i nord, kendt for sine sorte strande og springende delfiner. Rundrejsen slutter med nogle dage i badebyen Sanur på sydkysten.

På denne 15-dages pragtfulde ferie med masser af solskin, kultur og eksotiske landskaber bor du på nogle skønne og nøje udvalgte hoteller i Ubud, Lovina og Sanur.


Bali er en lille diamant blandt de mange indonesiske øer som venter på at blive udforsket. Udsigt til brusende floder, kæmpemæssige aktive vulkaner, hvide og sorte strande og en overvældende smuk natur er blot nogle af de oplevelser, du kan se frem til. Selvom Bali har været en populær destination i mange år, findes der stadig små uspolerende steder. 

På Bali bor du i den kunstneriske by Ubud som ligger i de mest fortryllende omgivelser blandt smukke bjerge og rislende floder. Her finder du et bredt udvalg af gode spisesteder, et stort marked og et utal af templer. Ubud er også et godt udgangspunkt for mange spændende udflugter og er kendt for at tilbyde aktiviteter af enhver art. 

Derefter besøges Lovina på Balis smukke nordkyst, der er kendt for sine sorte strande og de springende delfiner. Omgivelserne minder langt fra om det hektiske liv på den sydlige ende af Bali. Turen til Lovina er det hele værd. Vejen byder på rismarker, grønne bjerge og imponerende vulkaner.

Rejsen afsluttes med en afslappende badeferie i Sanur med et godt og varieret udbud af restauranter og hyggelige butikker. Bali opfylder de flestes drømme om et tropisk paradis med langstrakte, gyldne sandstande, et hav i funklende blå nuancer, palmer som svajer i vinden og temperaturer, der varmer helt ind i sjælen.
Læs mere

Rejseoverblik

 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN

Indonesien

Bali, Ubud, Lovina, Sanur

13 nætter / 15 dage

fra kr. 11.375

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Bali Bali

Rejser til Bali

Bali kaldes gudernes ø, og der er noget om snakken. Her tror man på, at alt har en sjæl; træer, sten, dyr, klæder og afgrøder – ja, selv børn betragtes som små guder indtil deres 7. år. 

Læs mere
Bali Bali

Golfrejser til Bali

Det er sagt mange gange før: ”Bali er anderledes”. Ikke alene fordi øen er usædvanligt smuk, men især fordi befolkningens attitude er så åbenhjertig og varm, at du straks føler dig velkommen.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Ubud - 3 nætter

Sahadewa Resort & Spa, Ubud Rama Phala Resort & Spa, Ubud
Billigste hotelmulighed
Se kort

Sahadewa Resort & Spa, Ubud

Beliggenhed: Indonesien, Ubud

Sahadewa Resort & Spa er et hyggeligt lille boutiquehotel beliggende i hjertet af Ubud med ca. 10 minutters gang til den berømte Monkey Forest og ca. 20 minutters gang til markedet i centrum af Ubud. 

Hotellet har et lille poolområde med liggestole. Derudover byder hotellet på en restaurant og egen spa.

De 24 værelser ligger i bungalows omkranset af en tropisk have. Alle værelser er hyggeligt indrettede og har faciliteter som aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon samt terrasse eller balkon. Safetyboks findes i receptionen. Hotellet tilbyder to værelseskategorier.


Læs mere her
Sahadewa Resort & Spa, Ubud Rama Phala Resort & Spa, Ubud Alaya Resort, Ubud
Se kort

Rama Phala Resort & Spa, Ubud

Beliggenhed: Indonesien, Ubud

Rama Phala Resort ligger i fredfyldte omgivelser i hjertet af Ubud og med masser af butikker samt hyggelige caféer og restauranter lige uden for døren. Fra hotellet er der ca. 10 minutters gang fra den berømte Monkey Forest og ca. 20 minutters gang til markedet i centrum af Ubud. 

Her er et hyggeligt poolområde med børnepool samt liggestole og parasoller. Restauranten serverer et udvalg af udsøgte egnsretter og asiatiske retter, og der tilbydes forfriskende drikkevarer i poolbaren. Hotellet har ligeledes egen spa.

De 26 store værelser er beliggende i to-etagers bungalows i en grøn og frodig have. Værelserne er indrettet i morderne indonesisk stil og alle med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder tre forskellige værelsestyper. 


Læs mere her
Rama Phala Resort & Spa, Ubud Alaya Resort, Ubud Alila Ubud, Ubud
Se kort

Alaya Resort, Ubud

Beliggenhed: Indonesien, Ubud

Alaya Resort er et virkeligt flot og lækkert hotel, der rummer design og kunst af nogle Balis mest respekterede kunstnere og designere. Her er du tæt på den livlige bys spændende udbud af kulturelle seværdigheder, restauranter, shopping og tæt på den hellige abeskov. 

Hotellet har et stort hyggeligt poolområde med swimmingpool og børnepool samt liggestole og parasoller. Derudover findes her en god og hyggelig restaurant der serverer et varieret udbud af indonesiske og internationale retter. Der er mulighed for at dyrke yoga og at få en velgørende kropsbehandlinger i hotellets smagfulde spa indrettet i marokkansk/fransk stil.

Resortet byder på 105 rummelige og smukt indrettede værelser. Alle værelser har bl.a. aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder tre forskellige værelseskategorier.


Læs mere her
Alaya Resort, Ubud Alila Ubud, Ubud Maya Ubud Resort & Spa, Ubud
Se kort

Alila Ubud, Ubud

Beliggenhed: Indonesien, Ubud

Et dejligt luksus resort med en uovertruffen beliggenhed på en bjergside ca. 10 min. uden for kunstnerbyen Ubud. Hoteller ligger mellem risterrasser og med floden Ayung River flydende nede i dalen og med udsigt mod trætoppe og bjergskråninger så langt øjet rækker. 

Hotellet har en dejlig restaurant, samt en i særklasse lækker infinity-pool med udsigt ud over bjergene. Vi kan varmt anbefale behandlinger i deres Mandara Spa – et par timer her og du vil føle dig som et helt nyt menneske. Der tilbydes også mountainbike og trekkingture.

De 56 værelser er fordelt på to niveauer, hvor superior værelser ligger på øverste etage med balkon og frit udsyn til den fantastiske natur, og deluxe værelser som ligger i underetagen med egen terrasse samt udendørs badeværelse.

Desuden er her otte elegante poolvillaer og fire Tree Villas som er særdeles smagfuldt indrettet og naturligvis med alle tænkelige faciliteter, som et luksusressort ellers byder på. 

Alle værelser indeholder som minimum aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder seks forskellige værelsestyper.


Læs mere her
Alila Ubud, Ubud Maya Ubud Resort & Spa, Ubud
Se kort

Maya Ubud Resort & Spa, Ubud

Beliggenhed: Indonesien, Ubud

Lige uden for Ubud ligger dette vidunderligt smukke resort i overordentlig naturskønne omgivelser mellem rismarker og bjerge, samt Petanu floden flydende dybt nede i dalen. 

Kulinarisk kan der vælges mellem to dejlige restauranter og en café. Caféen ligger nede ved floden, hvor også den ene af hotellets to swimmingpools ligger samt deres spa. Restauranten Maya Sari Mas ligger oppe ved hovedbygningen, hvor også hotellets anden swimmingpool ligger. Hotellet har flere aktiviteter som gæsterne kan benytte sig af, så som trekking, cykelture, tennis og yoga. Gratis shuttlebus flere gange dagligt til centrum.

De 108 dejlige værelser og villaer har aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon. De fleste villaer på nær Superior Garden Villa har desuden cd/dvd afspiller og egen privat pool. Hotellet tilbyder seks forskellige værelsestyper.


Læs mere her

Lovina - 3 nætter

Aneka Lovina Villas & Spa, Lovina Puri Bagus Lovina Villa Resort & Spa, Lovina
Billigste hotelmulighed
Se kort

Aneka Lovina Villas & Spa, Lovina

Beliggenhed: Indonesien, Lovina

Aneka Lovina Villas & Spa ligger i et fredeligt område ved en børnevenlig strand og i gåafstand til Lovina by. Restauranter findes langs strandpromenaden, hvor der ligeledes er lettere shopping-muligheder. Koralrevet tæt på kysten og det rolige hav gør stedet ideelt til snorkling og dykning. 

Her er et hyggeligt poolområde med swimmingpool og børnepool med liggestole og parasoller samt bar, restaurant, souvenirbutik og spa. Hotellet tilbyder også forskellige vandsportsaktiviteter og flere udflugtsmuligheder. 

Hotellet er omgivet af en dejlig have, og de 59 værelser og hytter i forskellige kategorier er pænt indrettet i balinesisk stil. Alle værelser indeholder aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon samt terrasse. Safetyboks findes i receptionen. Hotellet tilbyder tre forskellige værelseskategorier.


Læs mere her
Aneka Lovina Villas & Spa, Lovina Puri Bagus Lovina Villa Resort & Spa, Lovina Spa Village Resort Tembok, Lovina
Se kort

Puri Bagus Lovina Villa Resort & Spa, Lovina

Beliggenhed: Indonesien, Lovina

Et lille, hyggeligt hotel beliggende ned til den sorte sandstrand ca. 5 km uden for Lovina by. Selve stranden er meget lille og forsvinder næsten helt ved højvande. 

Hotellet har restaurant, bar, spa, swimmingpool, vandsportsaktiviteter samt souvenirshop og tilbyder flere udflugtsmuligheder.

Hotellets bungalows er bygget i traditionel balinesisk stil – enkelt og charmerende, og udført i rene naturmaterialer. De 40 store værelser ligger spredt i en stor tropisk have og alle er pænt indrettet med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon samt terrasse. Safetyboks findes i receptionen. Hotellet tilbyder fire forskellige værelseskategorier.


Læs mere her
Puri Bagus Lovina Villa Resort & Spa, Lovina Spa Village Resort Tembok, Lovina
Se kort

Spa Village Resort Tembok, Lovina

Beliggenhed: Indonesien, Lovina

Ønsker du afslappet ferie væk fra mylder og stress? Så er dette det perfekte sted.

Luksus og uspoleret elegance kendetegner dette lille resort, som ligger i en lille landsby på Balis nordøstlige del, ca. 40 minutters kørsel fra Singaraja. Der er ingen butikker og restauranter i nærheden – her er absolut fred og ro. Resortet oser af romantik, og er det perfekte udgangspunkt for kræsne par i alle aldre, der ønsker forkælelse på ferien.

Resortets filosofi er, at give gæsterne en pause fra en travl hverdag. Derfor er det kun villaerne, der har tv. Dog har hotellet en hyggelig tv-stue, hvis gæsterne ønsker at se tv. Hotellets øvrige faciliteter tæller bl.a. en restaurant, roomservice, spa afdeling, swimmingpool, butik, yogatimer samt flere udflugtsmuligheder. 

De 31 store elegante værelser/villaer er opført i rene naturmaterialer og i pagt med de smukke omgivelser. Indretningen er smagfuld med sans for detaljer, og med alle tænkelige faciliteter, fx aircondition, minibar, kaffe/te faciliteter, telefon, safetyboks samt en lækker møbleret terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder fire forskellige værelseskategorier.


Læs mere her

Sanur - 7 nætter

Taksu Sanur, Sanur Mercure Resort Sanur, Sanur
Billigste hotelmulighed
Se kort

Taksu Sanur, Sanur

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Taksu Hotel er centralt beliggende kun 10 minutters gang fra Sanur stranden og med masser af restauranter og butikker lige uden for døren.

På fællesområderne findes swimmingpool, børnepool, restaurant og balinesisk spa. 

De 75 værelser er store og indrettet i en lys og moderne stil. Alle er udstyret med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon og safetyboks. Der findes både værelser med og uden balkon. Hotellet tilbyder fire forskellige værelseskategorier.


Læs mere her
Taksu Sanur, Sanur Mercure Resort Sanur, Sanur Respati Beach Hotel, Sanur
Se kort

Mercure Resort Sanur, Sanur

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Et dejligt atmosfærefyldt hotel med en fin beliggenhed i den sydlige del af Sanur omkranset af en stor tropisk blomsterhave helt ned til stranden, havet og svajende palmetræer. Lige uden for døren finder der masser af restauranter, butikker og caféer og langs stranden løber en 5 km lang smal strandpromenade som er forbeholdt gående og cykler. 

Hotellet har to swimmingpools og børnepool samt liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden. På hotellets område findes ligeledes en bar, restaurant, egen spa og der er mulighed for flere forskellige vandsportsaktiviteter samt tennis og volleyball. Nogle af hotellets aktiviteter er gratis mens andre er mod ekstra betaling.

De 189 værelser er fordelt i 41 charmende stråtækte bungalower beliggende i den store have. Værelserne er indrettet med et strøg af balinesisk stil og har alle aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder tre forskellige værelseskategorier.


Læs mere her
Mercure Resort Sanur, Sanur Respati Beach Hotel, Sanur Besakih Beach Resort, Sanur
Se kort

Respati Beach Hotel, Sanur

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Respati Beach Hotel er et godt hotel, beliggende direkte ned til stranden og i centrum af Sanur, tæt på butikker, caféer og restauranter. Lige uden for døren finder der masser af restauranter, butikker og caféer og langs stranden løber en 5 km lang smal strandpromenade som er forbeholdt gående og cykler. 

Slap af ved det lille poolområde og forkæl dig selv med en velgørende massage. Middagen kan evt. nydes på hotellets restaurant, der serverer frisk fisk og skaldyr samt indonesiske og vestlige retter.

Hotellet er ligeledes behjælpelig med udlejning af cykler og kajakker.

Hotellet er designet i en stil, der blander det moderne og det traditionelle. De 35 rummelige og lyse værelser har aircondition, minibar, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder fire forskellige værelseskategorier.


Læs mere her
Respati Beach Hotel, Sanur Besakih Beach Resort, Sanur Griya Santrian, Sanur
Se kort

Besakih Beach Resort, Sanur

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Familieejet resort der oser af charme og balinesisk gæstfrihed. Ligger perfekt midt i Sanur og med adgang til den smukke Sanur strand hvor den 5 km lange smalle strandpromenade løber, som er forbeholdt gående og cykler. 

Hotellet har et hyggeligt poolområde med swimmingpool, børnepool og jacuzzi som ligger med udsigt til stranden og havet. Der findes liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden.

Derudover findes her to restauranter og en bar, og der tilbydes flere forskellige vandsportsaktiviteter.

De 79 værelser er fordelt i den flotte have i hovedbygningen, i bungalows eller i de charmerende Lumbung hytter (traditionelle balinesiske hytter). Alle værelser er indrettet i et miks af traditionel balinesisk stil blandet med et strejf af moderne faciliteter. Alle med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon samt terrasse eller balkon. Safetyboks findes i receptionen. Hotellet tilbyder tre forskellige værelseskategorier.


Læs mere her
Besakih Beach Resort, Sanur Griya Santrian, Sanur Puri Santrian, Sanur
Se kort

Griya Santrian, Sanur

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Et rigtig dejligt hotel, med en perfekt beliggenhed i Sanur by og direkte ned til Sanur stranden. Lige uden for døren, og langs den 5 km lange smalle strandpromenade, som er forbeholdt gående og cykler, findes der masser af gode restauranter, hyggelige caféer og små butikker. 

Hotellet har tre swimmingpools og børnepool samt liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden. På hotellets område findes ligeledes en bar, flere restauranter, egen spa, der er mulighed for at spille tennis (på søsterhotellet Puri Santrian), låne cykler og kajak, tage yogatimer med instruktør (ikke hver dag) og der tilbydes flere forskellige vandsportsaktiviteter. Nogle af hotellets aktiviteter er gratis mens andre er mod ekstra betaling.

De 128 værelser er smagfuldt indrettet og alle med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder fire forskellige værelseskategorier.


Læs mere her
Griya Santrian, Sanur Puri Santrian, Sanur The Pavilions, Sanur
Se kort

Puri Santrian, Sanur

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Puri Santrian er et eftertragtet og populært familiehotel beliggende centralt i Sanur med masser af restauranter og butikker lige uden for døren, og direkte ned til en bred sandstrand. Langs stranden løber en 5 km lang smal strandpromenade som er forbeholdt gående og cykler. 

Hotellet har tre swimmingpools og børnepool samt liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden. Det ene poolområde er forbeholdt The Santrian Club gæster hvor børn ikke har adgang, samt børnepool. På hotellets område findes ligeledes en bar, flere restauranter, egen spa og der er mulighed for flere forskellige vandsportsaktiviteter samt tennis, yogatimer med instruktør og kokkeskole.

Nogle af hotellets aktiviteter er gratis mens andre er mod ekstra betaling.

De 182 værelser er smagfuldt indrettet og alle med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder fem forskellige værelseskategorier.


Læs mere her
Puri Santrian, Sanur The Pavilions, Sanur Tandjung Sari, Sanur
Se kort

The Pavilions, Sanur

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Dejlige private villaer, hvor du kan slappe af i tropiske og rolige omgivelser. Villaerne er beliggende centralt i Sanur tilbagetrukket fra hovedgaden og med ca. 5 minutters gang til nærmeste strand. 

Alle villaer har butlerservice der bl.a. inkludere, at morgenmaden laves og serveres i villaerne. Desuden findes her et hyggeligt poolområde med liggestole og parasoller, restaurant, café- og bar, lille fitnesscenter og eget spa. 

Villaerne er af forskellig størrelse fra 1-3 soveværelser med egen privat indgang og tropisk have. 

Alle er smagfuldt indrettede med aircondition, minibar, lille køkken, satellit-tv, dvd- og cd afspiller, telefon, safetyboks samt privat solterrasse med solsenge. 

Hotellet tilbyder fire forskellige værelseskategorier. Garden Villaerne ligger ved den fælles swimmingpool, mens Pool Villaerne har egen privat swimmingpool. 


Læs mere her
The Pavilions, Sanur Tandjung Sari, Sanur
Se kort

Tandjung Sari, Sanur

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Det, der startede som et privat hjem i 1962, er i dag et hotel, bestående af smukke bungalower med stråtag, inspireret af traditionel balinesisk arkitektur og omgivet af små private haver. Størrelsen varierer fra 45 m2 til 135 m2, og nogle af husene er i to etager.

Lige uden for døren, og langs den 5 km lange smalle strandpromenade, som er forbeholdt gående og cykler, findes der masser af gode restauranter, hyggelige caféer og små butikker.

På fællesområdet finder du et stort udendørs bibliotek og en restaurant, der serverer indonesiske og internationale retter. Nyd en tur i poolen eller muligheden for at dyrke yoga.

De 26 bungalows er indrettet med balinesiske træmøbler, smukke tekstiler og antikviteter. Alle har aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, safetyboks samt terrasse. Der er ingen tv på værelserne.

Hotellet tilbyder seks forskellige værelseskategorier.


Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Birgitte, Natascha, Inger, Lars, Peter, Mark, Amadeus, Jesper

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.