Om rejsen
Billedet er venligst udlånt af Visit Greenland, og fotograferet af Reinhard Pantke©
Sidste chance for at opleve KOKS
Tatar af rensdyr, tarteletter med sæl og muslinger, fermenterede svampe fra ødemarken og kammuslinger med kaviar. Færøske Poul Andrias Ziska har med resten af holdet på KOKS fortolket Grønlands vildskab og natur i de mest poetiske gastronomiske kreationer med råvarer fra islandskaberne og havets dybder, der fuldt fortjent er tildelt to Michelin-stjerner. De første i Grønland.
Men nu er eventyret i Grønland snart slut. Efter sommersæsonen 12. juni-7.september forlader KOKS nemlig Ilimanaq.
Skal vi bestille dit bord og billet?
Ring til os på 77 33 55 00 og få en helt enestående oplevelse. Inden det er for sent…
Grønland byder på et uendeligt skattekammer af storslåede oplevelser. På denne rejse vil du smage, opleve og mærke de betagende arktiske landskaber ved Diskobugten i Vestgrønland.
I Ilulissat vil du sejle på Isfjorden, som er på UNESCO Verdenarvslisten, vandre til det historiske Sermermiut og Ilulissat Icefjord Centret, samt tage på hvalsafari mellem de imponerende isbjerge. I Ilimanaq, en grønlandsk bygd beliggende ca. 15 km syd for Ilulissat, venter en tur til gletsjere og indlandsisen samt rejsens gastronomiske højdepunkt: Middag på restaurant KOKS anført af Michelin-kokken Poul Andrias Ziska. Den tidligere færøske Michelin restaurant flyttede i foråret 2022 ind i lokalerne på Restaurant Egede i Ilimanaq. Og i både 2022 og 2023 modtog KOKS 2 Michelin-stjerner - denne gang på sin nye grønlandske lokation.