Ledige stillinger

Ledige stillinger

Kan du sælge sand i Sahara? 

Og gerne andre steder også…

Profil Rejser søger en sælger på fuld tid til at indgå i vores team for individuelle ferierejser. 
Som vores nye kollega skal du kunne sælge rejser til flere af de destinationer Profil Rejser tilbyder, fx Fjernøsten, eksotiske øer, Afrika og Nordamerika. Jo flere områder du har kendskab til, jo bedre. Har du personlig rejseerfaring, er det absolut en fordel.  
Ansættelse tilbydes på vores hovedkontor i København eller på vores filialkontorer i Odense eller Silkeborg. Det vigtigste er ikke geografien, men om du er den rette til jobbet.  

Dine kvalifikationer & kompetencer

Til jobbet kræves en engageret og passioneret salgsprofil. Du skal have salg i dit DNA og brænde for at dele ud af din viden. Du er struktureret, målrettet og drevet af at skabe resultater. Du finder begejstring i at få en ordre i hus og er en dygtig ”købmand”. God kundeservice og opfølgning falder dig helt naturligt ligesom det, at have flere bolde i luften samtidig. 
Det er et krav, at du har minimum 2 års erfaring fra en lignende stilling i branchen. Du er således en rutineret Amadeus bruger og ved, hvordan du booker, prissætter og læser regler. Desuden kommunikerer du godt mundtligt som skriftligt, både på dansk og engelsk. 

Vi kan tilbyde

Et attraktivt job i en 100% danskejet virksomhed med 35 år på bagen. Uanset placering, så bliver du en del af at team på i alt 15 berejste ildsjæle i et afslappet og uformelt miljø. Vi brænder for vores branche, vores kunder og kan lide vores job, og vi vil vove at påstå, at det kan mærkes. 
En dynamisk arbejdsplads med vide rammer, hvor der er mulighed for sparring med virksomhedens øvrige kolleger og afdelinger.  
Løn i forhold til kvalifikationer, pensionsordning, sundhedsforsikring og mulighed for studieture.  

Tiltrædelse

Vi leder efter en sælger, som kan starte hurtigst muligt. Vi har ikke en specifik ansøgningsfrist, men tager løbende relevante ansøgere til jobsamtale.
Har ovenstående fanget din interesse, så send en kort ansøgning samt CV til salgschef Heidi Andreasen: hean@profilrejser.dk
Vi gør opmærksom på at udelukkende ansøgere, der opfylder krav beskrevet ovenfor, kan forvente at modtage svar. 


Uopfordrede ansøgninger
Hvis du brænder for at arbejde for os, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
Ansøgning og cv kan mailes til administrende direktør, Peter Rasmussen, på email pera@profilrejser.dk.